skip to content

Търсене

 

Полезни връзки:

 Sunrise Art Gallery

Sign guestbook

Gergana Dimitrova gerry_dim@abv.bg Jul 26 2011 9:36 AM
Prekrasno mqsto, prekarahme 4udesno:) Mnogo blagodarim za gostopriemstvoto!!!Skalite i peshterata sa naistina vpechatlqvashti:) Chakame vi na moreto , pokanata si e syvsem seriozna :)
как Nikola@gmal.com http://kak-da.combg.eu/ Jul 11 2011 8:16 PM
якоо (B)
Неф и Дивна neffita@gmail.com Jul 05 2011 10:15 AM
Страхотно разположение. Скалите са само на 10мин разходка от къщата, толкова е могъщо и красиво горе. Размиват ти се представите за равната Дунавска равнина. This is a must see natural sight in Bulgaria and it's only 10min walk from the house.

Къщата е прекрасна, автентична, хората са чудесни домакини, а небето нощем е обсипано със звезди и Млечният път се вижда чудесно.
The house is beautiful and authentic, the hosts are great and hospitable, the sky at night is full of stars and you could clearly see the Milky Way.
До скоро..
Маргарита и Петър - Варна margaret@abv.bg May 16 2011 9:40 PM
Едно прекрасно място за отмора след забързано ежедневие.Красотата на Поломието е невероятна.Собствениците са направили необходимото да се чувствате добре на приемлива цена.Иво е добър стопанин,който се грижи за всичко без да досажда.
Aiste Jan 17 2011 1:05 PM
Very nice people, helped us a lot, thank you very much! Beautiful place, wonderful sights, unforgettable experience!:)
a guest Oct 27 2010 8:33 AM
На всички, които имат работа, цяла седмица са пред компютъра или в изнервящи срещи, работят под стрес и накрая се връщат и си изкарват яда на семейството, им се ще да избягат от всичко това поне за уикенд. Е, ако и с вас е така - това е мястото. И най-хубавото - задават се празници :)
Гери geryrp@gmail.com Oct 20 2010 12:52 PM
Няма толкова прекрасно място в цял Русенски лом - неземна природа, река, скали, риболов, екопътеки, природни и исторически забележигелности, диви животни, на което може да се наслаждавате в тази много приятна вила с ниски цени и вълшебна арт атмосфера!

Стопаните са сърдечни и слънчеви хора, които не пестят време и труд, за да направят посещението несравнимо за всеки гост (B):);)
vladol lichahin@gmail.com Oct 19 2010 9:02 AM
Уникално място за почивка и релакс без телефони интернет и шумутевица, само природа, добра компания и чист въздух...(B)
Anton Oct 17 2010 10:36 PM
Great house, wonderful people, and most important for me, great fishing.
Best regards
Anton
Angel sunriseart@mail.bg Oct 17 2010 9:32 PM
Страхотна златна есен в село Пепелина, набрахме си килограми от диви сърнели.Пак ще дойдем :0
<< Предишна страница
11-20 От 21
Слдваща страница >>